Tarteletter med skorzonerrødder og svampe

Tarteletter kan være meget andet end høns i asparges.

Den anden dag fik vi lyst til tarteletter og lavede derfor denne lækre version, der helt sikkert kan måle sig med den klassiske “høns i asparges”.

Til 2 personer

Ingredienser

  • 6 tarteletter
  • 200 g svampe fx brune champignon
  • 300 g skorzonerrødder
  • 1 stort løg
  • 75 g smør
  • 3 spsk mel
  • 5 dl fond fx okse eller grøntsags
  • Citronsaft
  • Hakket persille
  • Hakket purløg

Fremgangsmåde

  1. Hak løget og steg det i smørret.
  2. Skræl skorzonerødderne, og skær dem i 1-2 centimeter stykker. Smid dem i pande med løget.
  3. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
  4. Når skorzonerødderne er ved at være møre tilsættes svampene.
  5. Når svampene har stegt i et par minutter tilsættes melet til panden.
  6. Tilsæt fond lidt efter lidt mens der røres i panden.
  7. Når sovsen har den rigtige tykkelse tilsættes hakket persille.
  8. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  9. Anret fyldet i tarteletskallerne, og pynt med resten af persillen og purløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *