Pasta alla puttanesca

on

Nogle gange har man bare lyst til en nem og hurtig ret. Pasta alla puttanesca er både nem og hurtig, og så smager det fantastisk. Blandingen af oliven, kapers og ansjoser giver saucen en kødfuld smag der nemt kan forveksles med en “rigtig kødsovs”.

Til 2 personer

Ingredienser

  • 200 g oliven grønne eller sorte af en god kvalitet
  • 1 dåse hk. tomater
  • 2 spsk. kapers
  • 5 ansjoser
  • 300 g pasta
  • 5 fed hvidløg
  • Revet citronskal
  • Tørret chili efter smag
  • Hakket persille
  • Revet parmesan
  • Lidt olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Sæt vand over og kog pastaen imens du laver resten af retten
  • Hak oliven, kapers, ansjoser og hvidløg fint. Brug eventuelt en minihakker.
  • Varm olien på en pande og svits chilien
  • Tilsæt olivenblandingen til panden og steg den i 5 minutter.
  • Tilsæt de hakkede tomater, og steg i yderligere 5 minutter på lavt blus.
  • Smag til med citronskal, salt og peber.
  • Vend den kogte pasta i sovsen og server. Pynt med persillen og parmesan.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *