Mexicansk suppe med tortilla

Fyldig mexicansk inspireret suppe der varmer krop og sjæl

Den anden dag lavede vi en rigtig lækker mexicansk suppe. Det er en super nem supper der samtidig smager fantastisk og så er den endda vegetarisk. Suppen var lige grov nok til at Agnes kunne spise den, men efter en hurtig tur med stavblenderen gled hendes portion fint ned.

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 ds hakket tomat
  • 250gr gulerod
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse butterbeans
  • 1 l bouillon (hønse eller grønsags)
  • 2 laurbærblade
  • salt og peber

Topping

  • Tortillachips
  • Cremefraiche
  • Avocado
  • Chili/chilisauce
  • Forårsløg
  1. Varm lidt olie i en stor gryde
  2. Hak løg og hvidløg og steg dem i olien til de bliver gennemsigtige
  3. Skær gulerod og peberfrugt i små stykker(ca 1X1 cm) og put dem i gryden.
  4. Svits grøntsagerne i 10-15 til de alle er bløde.
  5. Tilsæt hakket tomat, bouillon samt laurbærblade. Kog suppen op og lad den simre i 10 min.
  6. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt dem til suppen og kog det hele igennem i 5 minutter.
  7. Snit forårsløg og skær avocadoen i tern.
  8. Anret suppen i skåle og server med de forskellige toppings.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *